Optimera Ditt Arbete med Specialdäck från Enköpings Vulk & Däck

Varje tungt fordon förtjänar däck som kan hålla jämna steg. Enköpings Vulk & Däck levererar högpresterande däck för lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner.

Optimera Ditt Arbete med Specialdäck från Enköpings Vulk & Däck

Varje tungt fordon förtjänar däck som kan hålla jämna steg. Enköpings Vulk & Däck levererar högpresterande däck för lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner.

Lita på Enköpings Vulk & Däck för att utrusta dina tunga fordon med däck som levererar. Vi har lösningarna för lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner.

Maximal Prestanda för Tunga Fordon med rätt däck!

I branscher där tunga fordon är ryggraden, förstår vi på Enköpings Vulk & Däck vikten av däck som inte bara håller, utan också förbättrar fordonets prestanda. Vårt urval av specialdäck för lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner är designade för att möta de höga krav som ställs på dem, från slitstyrka till bränsleeffektivitet. Med vår expertis och vårt omfattande sortiment, är du säker på att hitta det bästa däcket för dina behov, så att du kan fokusera på att få jobbet gjort.

FAQ

vanliga frågor Däck för tunga fordon

Enköpings Vulk & Däck erbjuder däcklösningar för en bred variation av tunga fordon, inklusive lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner. Vi har däck som passar alla typer av arbetskrav och vägförhållanden.

Att välja rätt däck beror på flera faktorer, inklusive fordonstyp, arbetsförhållanden, lastkapacitet och körsträcka. Våra experter på Enköpings Vulk & Däck kan hjälpa dig att identifiera och välja däck som bäst uppfyller dina specifika behov och förbättrar fordonets prestanda och effektivitet.

Ja, vi är engagerade i att främja hållbarhet och erbjuder ett urval av miljövänliga däckalternativ som minskar bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen för tunga fordon.

Korrekt däcktryck är avgörande för tunga fordon för att säkerställa optimal prestanda, minska slitage och öka bränsleeffektiviteten. Enköpings Vulk & Däck erbjuder däcktryckskontroller och justeringstjänster för att hjälpa dig upprätthålla optimalt tryck.

Vi rekommenderar regelbundna kontroller av däckens skick och mönsterdjup för att identifiera när de behöver bytas ut. Frekvensen kan variera beroende på fordonets användning och arbetsförhållanden, men en generell rekommendation är att genomföra en kontroll varje säsong eller minst en gång om året.

Absolut, vårt team är utrustat och kvalificerat för att utföra reparationer på däck till tunga fordon, från mindre punkteringar till mer komplexa skador, för att förlänga däckens livslängd och säkerställa din säkerhet på vägen.

Ja, vinterdäck för tunga fordon är utformade för att hantera snöiga och isiga förhållanden och erbjuder bättre grepp och stabilitet. Enköpings Vulk & Däck erbjuder en rad vinterdäckalternativ och kan råda dig om de bästa valen för din specifika användning och region.

Tunga fordon utsätter däck för högre belastningar och slitage jämfört med personbilar, vilket kan minska deras livslängd. Regelbunden underhåll och korrekt användning är nyckeln till att maximera däckens livslängd för tunga fordon.

Däckmönstret är kritiskt för att säkerställa grepp, traktion och vattenavrinning, vilket är särskilt viktigt för tunga fordon som ofta används i krävande arbetsförhållanden. Enköpings Vulk & Däck kan hjälpa dig att välja däck med lämpligt mönster för dina specifika behov.

Ja, vi förstår att olika arbetsuppgifter och terrängtyper kräver specifika däckegenskaper. Vårt team av experter kan ge dig rådgivning och rekommendationer för att välja de mest lämpliga däcken för dina tunga fordon baserat på specifika arbetskrav och körförhållanden.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däckfrågor

Tel: 0171-271 00
enkoping@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 16.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Enköpings Vulk & Däck!

Sören Gabrielsson

Verkstadschef

Jan-Erik "Janne" Gustavsson

Däcktekniker

Peter CHapseri

Däcktekniker